Kosmetisk ansigts-akupunktur

Unik og luksuriøs ansigtsbehandlingHvad kan det ?


Løfte og stramme væv op - reducerer rynker - give en dejlig glød i ansigtet – effekt allerede efter første behandling.Hvad er behandlingen sammensat af?


Som en af de første i Danmark har jeg valgt at sammensætte akupunkturens årtusinder gamle principper, med nutidens viden om dermatologi.


Derfor har jeg valgt at benytte Dermaoxy's veldokumenterede og testet produkter i vores behandling med mulighed for tilkøb af produkter til hjemmebrug. Se mere her


Jeg benytter mig af oxygen behandling og akupunktur i dette avancerede tilbud - helt uden brug af sprøjter og knive.Hvordan foregår en behandling ?  • Først optages der en journal, således at jeg kan give dig den bedste behandling også ved ubalancer i kroppen.
  • Vi kigger i et spejl, hvor du fortæller om de områder i ansigtet du ønsker at få behandlet.
  • Så ligger du med en varm ansigtsmaske, mens jeg sætter nåle på kroppen.
  • Når masken fjernes, begynder jeg at arbejde med dit ansigt med meget fine nåle, således at du stort set ikke mærker noget.
  • Så ligger du med nålene i ca. 20 - 30 minutter, mens du lytter til afslappende musik.
  • Herefter fjernes nålene i ansigtet.
  • Dit ansigt bliver renset med Dermaoxy exfoliating scrub og er nu klar til Dermaoxy oxygen behandling. Først indarbejdes en serum tilpasset din hud.  Derefter presses serummet ind i de dybe hudlag ved hjælp af oxygen. Denne del af behandlingen tager mellem 20-30 min.
  • Hele behandlingen afsluttes med en Hydra creme, eye creme og sluttelig med en dagscreme som indarbejdes ved let ansigtsmassage.Hvor lang tid tager behandlingen:


Første behandling forventes at tage ca. 2 timer, efterfølgende behandlinger ca. 1½ time.Inden behandlingen:


Inden behandlingen går i gang tilbydes du en arnica tablet, da dette naturprodukt afhjælper eventuel rødme eller hævelser som kan opstå efter behandlingen. Du tilbydes ligeledes, at få 2 Arnica tabletter med hjem.Efter behandlingen:


Der kan i sjældne tilfælde opstå rødmen og blå mærker.Opfølgning af behandlingsresultatet:


Afhængig af hvor dybe rynker, der er tale om, vil der ofte være tale om 5-7 behandlinger med en uges mellemrum, for et godt resultat.

Herefter kan opfølgende behandlinger hver eller hver anden måned vedligeholde resultatet.Hvad kan jeg selv gøre efter behandlingerne ?


Du kan med stor fordel supplere behandlingerne med Dermaoxy produkter blandt andet den populære dermaroller med serum

til hjemmebrug.


www.dermaoxy.com

Conny Diekmann Rendebæksvej 19 2765 Smørum Telefon: +45 24 63 15 88  Email:conny@sundhed-akupunktur.dk  CVR: 36218312