Kosmetisk ansigts-akupunktur

Unik og luksuriøs ansigtsbehandlingHvad kan det ?


Løfte og stramme væv op - reducerer rynker - give en dejlig glød i ansigtet – effekt allerede efter første behandling.Hvad er behandlingen sammensat af?


Som en af de første i Danmark har jeg valgt at sammensætte akupunkturens årtusinder gamle principper, med nutidens viden om dermatologi.


Derfor har jeg valgt at benytte Dermaoxy's veldokumenterede og testet produkter i vores behandling med mulighed for tilkøb af produkter til hjemmebrug. Se mere her


Jeg benytter mig af oxygen behandling og akupunktur i dette avancerede tilbud - helt uden brug af sprøjter og knive.Hvordan foregår en behandling ?Først optages der en journal, således at jeg kan give dig den bedste behandling også ved ubalancer i kroppen.

Vi kigger i et spejl, hvor du fortæller om de områder i ansigtet du ønsker at få behandlet.

Så ligger du med en varm ansigtsmaske, mens jeg sætter nåle på kroppen.

Når masken fjernes, begynder jeg at arbejde med dit ansigt med meget fine nåle, således at du stort set ikke mærker noget.

Så ligger du med nålene i ca. 20 - 30 minutter, mens du lytter til afslappende musik.

Herefter fjernes nålene i ansigtet.

Dit ansigt bliver renset med Dermaoxy exfoliating scrub og er nu klar til Dermaoxy oxygen behandling. Først indarbejdes en serum tilpasset din hud.  Derefter presses serummet ind i de dybe hudlag ved hjælp af oxygen. Denne del af behandlingen tager mellem 20-30 min.

Hele behandlingen afsluttes med en Hydra creme, eye creme og sluttelig med en dagscreme som indarbejdes ved let ansigtsmassage.Hvor lang tid tager behandlingen:


Første behandling forventes at tage ca. 2 timer, efterfølgende behandlinger ca. 1½ time.Inden behandlingen:


Inden behandlingen går i gang tilbydes du en arnica tablet, da dette naturprodukt afhjælper eventuel rødme eller hævelser som kan opstå efter behandlingen. Du tilbydes ligeledes, at få 2 Arnica tabletter med hjem.Efter behandlingen:


Der kan i sjældne tilfælde opstå rødmen og blå mærker.Opfølgning af behandlingsresultatet:


Afhængig af hvor dybe rynker, der er tale om, vil der ofte være tale om 5-7 behandlinger med en uges mellemrum, for et godt resultat.

Herefter kan opfølgende behandlinger hver eller hver anden måned vedligeholde resultatet.Hvad kan jeg selv gøre efter behandlingerne ?


Du kan med stor fordel supplere behandlingerne med Dermaoxy produkter blandt andet den populære dermaroller med serum

til hjemmebrug.


www.dermaoxy.com